Design & Build

Design & Build

REVV voorziet in totaaloplossingen voor zowel kantoor als de werkomgeving. Met een gedreven team aan ontwerpers, projectleiders en monteurs bieden wij dé oplossing voor een inspirerende en nog gezondere werkomgeving. Of dit nu gaat om enkel het leveren van meubilair, een passend ontwerp of een turn-key oplossing, uiteindelijk draait het voor ons om een samenwerking die een nog duurzamere werkomgeving tot stand brengt.

Een passend interieur ontwerp

 

Met in-huis ontwerpers en bouwkundig ingenieurs kunnen wij van schets tot technische 3D tekening voorzien in een voor jou perfecte werkomgeving. We helpen je graag bij het realiseren wat we ontworpen hebben, maar dat is bij ons niet verplicht.

 

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit, wij helpen je graag jouw identiteit te vertalen naar een passende en werkzame omgeving. Of dit nu een kantoor is, kantine of auditorium. Wij maken waar nodig een totaalplan helemaal op maat.

Afbouw

Vloeren, wanden of plafondinstallaties? REVV realiseert een geheel project op maat vanaf de kennismaking tot aan de overdracht zijn wij altijd bereid om samen voor het mooiste resultaat te gaan.

Projectinrichting

REVV voorziet voor ieder project, van los meubilair tot aan een geheel Turn-Key project.
REVV-werkplek
projectmanagement-en-montage-discipline

Projectmanagement & Montage

Door te werken met een vast aanspreekpunt en een vast team aan eigen monteurs, kunnen wij een project van initiatie tot oplevering organiseren.

Maatwerk inrichting

Vanuit onze eigen productie en door samenwerking met vaste partners maken wij het gewenste maatwerk naar uw wens. Of het nu gaat om een keuken, meubels of gehele wand afwerkingen.

Refurbishment & Next Life

Wij geloven in behoud van grondstoffen en meubilair, daarom revitaliseren wij meubilair.
refurbishment-next-life-discipline

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?