OlssenxPlanq_REVV.jpg

SAMENWERKING

REVV Interiors is een samenwerking tussen projectinrichter en opbergspecialist Olssen en design studio PLANQ. De naam ‘REVV’ is een derivaat van revolutie omdat wij geloven in een nieuw tijdperk, een duurzamere wereld waarin de principes van een circulaire economie centraal staan.

OLSSEN

Olssen draagt sinds 2004 bij aan het creëren van gezondere en dynamischere werkomgevingen. ‘Het creëren van gezonde en duurzamere werkomgevingen kan alleen door samen te werken met de juiste partners. In PLANQ hebben wij deze partner zeker gevonden’ – René de Bruin, Commercieel Directeur Olssen B.V.

Design studio PLANQ

PLANQ is opgericht door Anton- en Dennis Teeuw en Joris Kortenhorst. PLANQ werkt aan producten en interieurs ontworpen- en gerealiseerd door gebruik te maken van restmaterialen en hernieuwbare materialen. Dit heeft onder andere geresulteerd in de collectie Rezign, die ook onder REVV verkocht zal gaan worden. PLANQ staat onder andere in de lijst van de Duurzame Jonge 100 en is door Sprout benoemd tot één van de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar van 2018.