Ontwerp

Een passend interieur ontwerp

 

Met in-huis ontwerpers en bouwkundig ingenieurs kunnen wij van schets tot technische 3D tekening voorzien in een voor jou perfecte werkomgeving. We helpen je graag bij het realiseren wat we ontworpen hebben, maar dat is bij ons niet verplicht.

 

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit, wij helpen je graag jouw identiteit te vertalen naar een passende en werkzame omgeving. Of dit nu een kantoor is, kantine of auditorium. Wij maken waar nodig een totaalplan helemaal op maat.

Ontwerpplan

  Het ontwerptraject kan er verschillend uitzien. In sommige gevallen zijn de werkzaamheden simpelweg minder groot. Soms is een indelingsplan voldoende om te komen tot het gewenste resultaat. Maar in andere gevallen kunnen we van schets tot bouwkundige aanpassingen verwerken in tekening. Wij bieden begeleiding bij omgevingsvergunningsaanvragen en kunnen waar nodig een geheel bouwkundig plan uit werken.
external

Passend 3D model

Om dit visueel te ondersteunen verwerken we dit tot een 3D model die je zelf virtueel kan bekijken. Wij werken met verschillende programma’s die het mogelijk maken om meerdere disciplines te verwerken in 1 ontwerpmodel zoals Revit.
Wij geloven namelijk dat jouw interieur de identiteit is van je bedrijf. Medewerkers voelen zich prettiger en efficienter in een inspirerende omgeving. Met een turn-key verbouwing helpen wij je met een inspirerend 3D visitekaartje en verbluffende eerste indruk.

Geschikt ontwerp op maat

Door nauw samen te werken en goed te luisteren naar jouw wensen komen we tot een ontwerp dat altijd passend is. Combineer dat met onze onderscheidende creatieve oplossingen en duurzame innovaties en wij creëren zo samen dé omgeving om te werken, wonen of verblijven.
external

Ontwerpfases


Zoneringsplan

Schetsontwerp

Indelingsvoorstel

Voorlopigontwerp

Definitiefontwerp

Catalogus met meubel assortiment

Virtual Reality

3D BIM model

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?