Over REVV

REVV interiors

REVV ontwerpt en bouwt duurzame werkomgevingen, van losse projectmeubels tot turn-key oplossing. Wij geloven in een harmonie tussen Duurzaamheid, Kwaliteit en Prijs. Om zo de beste oplossing te bieden voor mens en milieu met de opdrachtgever centraal. Door krachten te bundelen in een intensieve samenwerking

Ons gedreven team aan ontwerpers, monteurs en projectleiders staan voor u klaar om ook uw duurzame werkomgeving te realiseren.

Wat we doen

REVV biedt architecten en interieurarchitecten de middelen om steeds betere interieurs te maken. Samen met de klant werken wij van het concept naar het ontwerp tot aan oplevering en onderhoud. REVV werkt volgens de principes van een circulaire economie, waarin het creëren van een harmonie tussen prijs, kwaliteit en duurzaamheid centraal staat.

Onze visie

REVV Interiors draagt bij aan een gezonde en inspirerende werkomgeving voor mens en milieu, bereikbaar voor iedereen. Wij creëren Healing Environments gekenmerkt door duurzame en betaalbare oplossingen.

Onze missie

Wij geloven in een harmonie tussen Duurzaamheid, Kwaliteit en Prijs. Om zo de beste oplossing te bieden voor mens en milieu. Door een continue harmonieuze samenhang tussen deze pijlers in het uitwerken van een product of werkomgeving werken wij als ‘intendance’ aan onze missie; ‘Een duurzame werkomgeving beschikbaar maken voor iedereen’.

Wilt u meer weten over REVV? neem dan contact met ons op.