B&S

B&S

Facts & Figures

 

Klant: B&S

Oppervlakte: ca. 3500m2

Design: REVV Design Studio

Realisatie: 2018-2020

Maatwerk: Merbo B.V.

Locatie: Dordrecht

3500m2 turn-key kantooromgeving + meerdere kleedruimtes

B&S is een beursgenoteerde distributeur en internationale groothandel van snel bewegende consumptiegoederen in verschillende nichemarkten wereldwijd. Opgericht in 1872 en met inmiddels meer dan 1200 medewerkers was een flexibele en frisse inrichting voor de verschillende afdelingen in Dordrecht gewenst. De verschillende afdelingen en BV’s binnen de organisatie bestaan voor het grootste deel uit young professionals, vanuit de eigen B&S Academy worden vele klaargestoomd om binnen de grote internationale markten van B&S te werken.

Samen creëerde wij een frisse en vernieuwde inrichting die aansluit bij de wensen van de organisatie.

Startende met afdeling inkoop waar een open workspace is gecreëerd met break-out plekken voor overleg, bel ruimtes en vergaderingen is een langdurige samenwerking en verbouwing gestart voor het gehele bedrijf.

REVV heeft hiervoor samen met Merbo B.V. turn-key mogen leveren.

Concept & huisstijl

Het concept kenmerkt zich door openheid, groen, natuurlijke materialen en flexibiliteit. Dit concept vormde de nieuwe interieur huisstijl voor de gehele organisatie. Het concept heeft als doel dat werknemers meer in beweging komen waardoor creativiteit wordt verhoogd en daardoor de innovatiekracht binnen B&S.

Eigen catalogus

Door de grote omvang van de organisatie en de vele afdelingen die een voor een worden aangepakt is er op basis van het concept een custom catalogus aan producten samengesteld. Deze catalogus diende als onderlegger voor de verschillende BV’s en afdelingen binnen de B&S group.

Ontwerp en Maatwerk

Door een nieuwinrichtingsplan zijn afdelingen samengevoegd en op sommige plekken verplaatst. Iedere afdeling heeft binenn zijn eigen zone dezelfde faciliteiten voor handen, zoals flex lockers, vergader plekken en belplekken. Een groot deel van het meubilair is volledig maatwerk, zoals de lattenwanden, lockers, kasten en grote vergaderplekken.