KLM HQ

KLM HQ

Facts & Figures

 

Klant: KLM

Projectmanagement: Sodexo

Realisatie: 2019-2020

Locatie: Amstelveen

Afdelingen: 14

Voor het hoofdkantoor van KLM zijn gevraagd te voorzien in flexibele lockers en akoestische belcellen voor de verschillende afdelingen door het gebouw. ‘The Winning Way Of Working’ is het nieuwe innovatieve concept dat wordt gehanteerd binnen de nieuw te verbouwen locaties van KLM. Een van de eerste locaties die is verbouwd is het bestaande hoofdkantoor in Amstelveen. De voorheen veelal gesloten afdelingen zijn geopend en verdeeld in verschillende werkgebieden. Deze zones komen mooi samen in de centrale as van iedere afdeling.

Op de centrale locaties van iedere afdeling/ vleugel van het gebouw zijn houten lockers geplaatst waar de werknemer zijn persoonlijk bezittingen veilig kan opbergen. Met een eenvoudig low-tech cilinderslot is zo een snelle en flexibele oplossing gevonden voor de vernieuwde afdelingen. Met name de snelheid en gebruiksgemak waren hierbij vereiste.

Akoestische belcellen.

Er is gekozen om gebruik te maken van 1-peroons akoestische belcellen om geconcentreerd telefoongesprekken te kunnen voeren. De open afdelingen brengen veel flexibiliteit met zich