Rabobank

Rabobank Voorthuizen

Facts & Figures

 

Klant: Rabobank

Design: Patina Interieur, REVV studio

Realisatie: 2019

Locatie: Voorthuizen, Gelderse Valei

Service: Design & Build

De Rabobank vestiging Voorthuizen is mee getransformeerd met de behoefte van zijn klanten. Zo is deze lokale vestiging verbouwd tot woon-experience waar je niet alleen terecht kan voor je bankzaken maar nu ook voor een afspraak met de makelaar en alles wat te maken heeft met jouw woonzaken.

Het concept is gemaakt door Patina Interieur en door REVV vertaald naar een ontwerp en realisatie. Het concept is gebaseerd op Gastvrijheid en duurzaamheid, dit heeft zich vertaald naar een duurzame totale inrichting die volledig op maat is gemaakt en op basis van restmaterialen.

Binnen de lokale vestiging zijn maatwerk wanden geplaatst die volledig zijn gemaakt van gerecyclede elementen. Zo zijn er gerecyclede kartonnen kokers gebruikt om gecurvde wanden te maken die de ruimte meer warmte brengt en een zacht en uniek interieur creëren. De maatwerk wanden faciliteren een koffiecorner en zithoek die zijn geintegreerd in de wanden. Ook is er een flatscreen geplaatst en zijn er meerdere scheidingswanden van circulaire karton kokers gebruikt.

De totaal ruimte faciliteert verschillende spreekkamers, vergaderplek met een massief houten boomstam tafel en o.a. groene moswanden.

Ook benieuwd wat wij op het gebied van maatwerk voor u kunnen betekenen?

Bekijk hier wat wij zoal doen.