Sandbox Vlaamse overheid

Sandbox Vlaamse overheid

De Sandbox is de projectruimte binnen de hoofd locatie van de Vlaams Overheid. Deze ruimte dient als een spreekwoordelijke zandbak waar nieuwe projecten en innovaties binnen de organisatie uitgeprobeerd kunnen worden.

De maatwerk Cubics kast is een duurzame kast die als multifunctionele afscheiding dient. Zo kunnen hier belangrijke bezittingen worden opgeborgen in een afgesloten locker maar ook in een vrij toegankelijke push-to-open kast. De boxen in de kast zijn modulair en vrij te verplaatsen, zo kunnen de verschillende boxen uitgehaald worden en op een andere plek gepositioneerd worden. De Cubics kast is door zijn multifunctionele inzetbaarheid een goed inzetbaar product voor projectruimtes, Agile working spaces of als afscheiding in grote co-working spaces. De frameloze whiteboards zijn door een blinde bevestiging met magneten op iedere plek van de opstelling te plaatsen. Zo kan er op verschillende manieren gewerkt worden rondom de opstelling en ook in meerdere teams tegelijk in de projectruimte.

De opstelling is gemaakt van gerecycled textiel decor genaam PlanqTextile, een innovatief materiaal wat is gemaakt van gerecycled textiel zoals oude legerkleding in combinatie met biobased plastics is dit geperst tot een glad soft touch materiaal. Een mooie circulaire oplossing die volledig aansluit bij de ambitites van de Vlaamse Overheid. De circulaire materialen gecombineerd met de modulariteit van de opstelling maken het geheel tot een flexibele oplossing binnen dit innovatie-lab.