The Next Web

The Next Web

Facts & Figures

 

Klant: The Next Web

Architect: Studio Appelo, REVV

Realisatie: 2019

Locatie: Amsterdam Business District

Oppervlakte: 800m2

The Next Web is een technologieplatform en internationale conferentie gefocust op nieuwe technologieën en start-up bedrijven in Europa. The Next Web is ook o.a. initiatiefnemer van de techhub TQ.

Voor het nieuwe hoofdkantoor in het Business District langs de A10 zijn werkplekken, vergaderruimtes en ontmoetingsplekken gerealiseerd. Er is gebruik gemaakt van ergonomische werkplekken zowel slinger bureaus als ook elektrische bureaus. De custom tribune die dient als ontmoetingsplek is een mooie toegang tot het nieuwe kantoor waar je binnen stapt in een open werk omgeving gekenmerkt door duurzame materialen en samenwerken.