Vlaamse overheid Herman Teirlinck

Vlaamse overheid Herman Teirlinck

Facts & Figures

 

Klant: Vlaamse Overheid

Design: REVV studio

Realisatie: 2019

Locatie: Brussel

Projectleiding: Freestone, REVV

Het in 2017 opgeleverde Herman Teirlinck gebouw, is de hoofdlocatie van de Vlaamse Overheid. Deze drukbezochte plek is voorzien van 28 circulaire sportvloer tafels.

Door de vele functies in het openbare gebied van het gebouw zijn deze maatwerktafels speciaal gemaakt naar de wensen van de gebruiker. Zo hebben de duurzame tafels extra grote overstekken waardoor ook de rolstoelgebruikers prettig kunnen werken of plaats nemen aan de tafels.

Gerecyclede sportvloertafels

De 40 jaar oude sportvloer die is gebruikt om de tafels van te maken creëert een mooi patroon in de imposante omgeving van de Vlaamse Overheid. De massief Iroka houten planken creëren een robuust en duurzaam blad voor de vele tafels. Door deze oude vloer te recyclen creeren we niet alleen een mooi product maar dragen we ook bij aan de circulaire missie van de Vlaamse Overheid.