REVV_Kantoorinrichting_Duurzaam_Refurbished_Totaal.jpg

Een duurzaam en betaalbaar interieur?

Wij maken interieurs die werken. Werken voor vandaag, én voor de wereld van morgen.

SERVICES

REVV voorziet in totaaloplossingen voor zowel kantoor als de werkomgeving. 

Met een gedreven team aan ontwerpers, projectleiders en monteurs bieden wij dé oplossing voor een inspirerende en nog gezondere werkomgeving. Of dit nu gaat om enkel het leveren van meubilair, een passend ontwerp of een turn-key oplossing, uiteindelijk draait het voor ons om een samenwerking die een nog duurzamere werkomgeving tot stand brengt.

 

Ontwerp_Tekening_Interieur_Circulair_Inrichting_REVV.jpg

Een passend ontwerp

Met het REVV design team kunnen wij een passend ontwerp maken, van schets tot bouwkundige 3D tekening óf juist samen met de architect of interieurbouwer. Om zo tot een passend product of totaal inrichting te komen.

 
Cubic_medium_locker_double.JPG

producten met een verhaal

Circulaire eigen collectie én ruim assortiment naar wens

Wij combineren een ruim assortiment producten uit eigen collectie én leveren passende collecties van close partners om hét passende interieur te creëren voor jouw werkomgeving. Van stuks levering tot turn-key oplossing.

 

projectmanagement en montage

Door te werken met een vast aanspreekpunt en een vast team aan eigen monteurs, kunnen wij een project van initiatie tot oplevering organiseren.

 
customer_support_247_REVV_onderhoud.jpg

onderhoud en support

24/7 op afstand customer support of juist een support engineer op locatie? Met onze support engineers staan wij altijd voor je klaar!

 
Refurbishment_Recycle_Upcycle_Social_Return_REVV2.jpg

refurbishment & Next life

Wij geloven in behoud van grondstoffen en meubilair, daarom revitaliseren wij meubilair. Met een hecht team aan partners bieden wij zo niet alleen een hele betaalbare oplossing, het is vooral een circulaire oplossing. Waarmee wij bovenal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans geven en bijdragen aan een social return.