Wanden

Voorzien van de perfecte ruimte-indeling

 

REVV werkt met Nederlands fabricaat aan systeem- en glas wanden. Verschillende type wanden zoals horizontale en verticale cassete wanden, glas wanden met 0-voeg of industriele glaswanden met bijpassende deuropties.

 

Volledige glaswanden

Met volledige glaswanden maken wij een verdeelde ruimte tot een transparant geheel. Door te werken met 66.2mm glasruiten met 0-voeg ontstaat een transparant geheel zonder dominerende profielen maar wel mét de hoogwaardige dB waardes van bijvoorbeeld een vergaderruimte. De volglazen systeemwanden kunnen worden afgewerkt met een portaalkozijn met hardglasdeuren in de gewenste RAL kleur en hang- en sluitwerk naar wens.

Circulaire systeemwanden

Wij geloven in duurzame oplossingen in materiaalgebruik maar ook in flexibiliteit, zo bieden wij circulaire paper-based wand systemen aan. Dit zijn gesloten systeemwanden die door het modulaire systeem zeer snel te monteren zijn met een maximale designvrijheid en minimaal materiaalgebruik. Wanden kunnen universeel worden afgewerkt met Ecor, Karton, Gips, MDF of Decor. De circulaire wanden worden gemaakt op basis van een vouwbare kartonkern. Deze kern is voorzien van ECOR plaatmateriaal, een materiaal gemaakt van 100% biobased papier/cellulose stromen. Deze materialen zijn ook weer opnieuw recycleerbaar tot ECOR plaat.

Eigenschappen circulaire productlijn

Gemaakt van schone hernieuwbare materialen

Modulair opgebouwd en verplaatsbaar

Geschikt voor re-use en refurbishment

Verkrijgbaar in abonnementsvorm

Afvalloos

Geïnteresseerd naar de circulaire paper-based of de glaswanden?

  Neem contact met ons op voor meer info!